AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yeşil yılan gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında üç tane yılan görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek ters giden durumların düzeleceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane siyah yılan görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına delalettir.

Kahve falında iki tane küçük yılan görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane sarı yılan görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane yılan öldürmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir