AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane yılan görmek

Kahve falında üç tane yılan görmek

Kahve falında üç tane yılan görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, geleceğinin parlak olacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane yılan gördüyseniz:

  • Başkalarının önemsemediği bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında iki tane yılan öldürmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında üç tane yılan görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Kahve falında iki tane büyük yılan görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane küçük yılan görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında iki tane yılan görmek büyük düşüneceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında üç tane siyah yılan görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir