AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane koyun görmek

Kahve falında iki tane koyun görmek

Kahve falında iki tane koyun görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, para pul sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane koyun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında iki tane koyun görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tane koyun görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane koyun görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hurma tanesi görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tane kurbağa görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek eksiği kendinde bulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine inanılır.

Kahve falında bir tane fare görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir