AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane aslan görmek

Kahve falında iki tane aslan görmek

Kahve falında iki tane aslan görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane aslan gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında iki tane aslan görmek çok güzel günler geçireceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane çeşme görmek canının kıymetini bileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında iki tane yeşil yılan görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında üç tane yılan görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında güneşi iki tane görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane anahtar görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane gözlük görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir