AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane anne görmek

Kahve falında iki tane anne görmek

Kahve falında iki tane anne görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, hak yemeyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, engel teşkil edeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane anne gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Kahve falında iki tane anne görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annemi iki tane görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalettir.

Kahve falında annesini iki tane görmek gülüp eğleneceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi iki tane görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane akrep görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı iki tane görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında iki tane gemi görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir