AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı iki tane görmek

Kahve falında bir insanı iki tane görmek

Kahve falında bir insanı iki tane görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı iki tane gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında bir insandan iki tane görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanı iki tane görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı üç tane görmek patron koltuğuna yükseleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında aynı insandan iki tane görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Kahve falında iki tane adam görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki tane arı görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane yol görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir