AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki lira görmek

Kahve falında iki lira görmek

Kahve falında iki lira görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki lira gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında sarı lira toplamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yirmi lira görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki lira görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında altın lira takmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüz lira almak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lira altın almak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın lira çalmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında altın lira saymak bundan hayır göreceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir