AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kızla yatmak

Kahve falında iki kızla yatmak

Kahve falında iki kızla yatmak saygınlık kazanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki kızla yatmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulur.

Kahve falında kızla yatmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında bir kızla yatmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında iki kızla yatmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına inanılır.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızıyla yatmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızla yatmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz yatakta yatmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir