AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıyla yatmak

Kahve falında kızıyla yatmak

Kahve falında kızıyla yatmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kızıyla yatmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Kahve falında bir kızın dizine yatmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında kızla yatmak istediği evde oturacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla yatmak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızıyla yatmak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kızla yatmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla yatmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynıyla yatmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir