AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi hamile görmek

Kahve falında kişiyi hamile görmek

Kahve falında kişiyi hamile görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında kişiyi hamile gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Kahve falında hamile kişi görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında hamile bir kişiyi görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile kalmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında kişiyi hamile görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu öğrenmek işlerinin bozulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden hamile olduğunu görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iç sıkıntısına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir