AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, evlat sahibi olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hamile görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kişiyi hamile görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi hamile görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kişiyi görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi hamile görmek rahatının da yerine geleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiden hamile olduğunu görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin hamile olduğunu görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin hamile olduğunu görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir