AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı iğnesi görmek

Kahve falında arı iğnesi görmek

Kahve falında arı iğnesi görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işarettir.

Kahve falında arı iğnesi gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında arı iğnesi çıkarmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında arı iğnesi görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında arının iğnesini görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arının iğnesini çıkarmak çok kötü durumlara düşüleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Kahve falında arı iğnesini çıkarmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına inanılır.

Kahve falında vücudunda arı görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arı petekleri görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında büyük arılar görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir