AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda kapısı görmek

Kahve falında oda kapısı görmek

Kahve falında oda kapısı görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında oda kapısı gördüyseniz:

  • İhtiyacınız olmayan şeyler için yüksek miktarlı harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında iki kapılı oda görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz oda kapısı görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapısı olmayan oda görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda kapısını kapatmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında oda kapısı açmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, insanlarla bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak odası kapısı görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine delalettir.

Kahve falında oda kapısının kırıldığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir