AnaSayfa / Genel / Kahve falında adaletli olmak

Kahve falında adaletli olmak

Kahve falında adaletli olmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Kahve falında adaletli olmak gördüyseniz:

  • Yanlız katılacağınız davetlerde veya arkadaş grubunuzla gezmeler sırasında beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında adaletli davranmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında adalet bakanı görmek parasının ve malının artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adalet görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adalet sarayı görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adalet bakanını görmek özlemlerini bitireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adaletli olmak saygının ve iletişimin bozulacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında adaletsizlik görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında adalet terazisi görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir