AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazide yürümek

Kahve falında arazide yürümek

Kahve falında arazide yürümek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bilgiyle donanacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hasadının tarlasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazide yürümek gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Kahve falında boş arazide yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında arazide yürümek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında arazi satın almak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında boş bir arazi görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında arazi ölçmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanlık arazi görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorak arazi görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir