AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki akrep görmek

Kahve falında iki akrep görmek

Kahve falında iki akrep görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında iki akrep gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep böcek görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep beslemek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrep ve böcek görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep yuvası görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında akrep görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük akrep öldürmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir