Kahve falında ihtiyar eli öpmek

Kahve falında ihtiyar eli öpmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, büyük bir karar verileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında ihtiyar eli öpmek gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulur.

Kahve falında ihtiyar elini öpmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar eli öpmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ihtiyar çift görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar adam görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında ihtiyar bir kadın görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ihtiyar birini genç görmek bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top