AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ihtiyar görmek

Kahve falında bir ihtiyar görmek

Kahve falında bir ihtiyar görmek hayalkırıklığı duyacağına, işinde terfi edeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bir ihtiyar gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ihtiyarlar görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar kadın görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ihtiyar çift görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ihtiyara yardım etmek yeni siparişler alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında ihtiyar bir kadın görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü ihtiyar görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir