AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihrama girmek

Kahve falında ihrama girmek

Kahve falında ihrama girmek sevdikleri ile kavuşacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ihrama girmek gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında ihrama girmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında ihram girmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihram kıyafeti görmek arkasından gıybet edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihram görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ihram giymiş birini görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah ihram giymek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir