AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihram girmek

Kahve falında ihram girmek

Kahve falında ihram girmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında ihram girmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Kahve falında ihrama girmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ihram girmek şansının kötüye gideceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında ihram görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ihrama bürünmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ihramlı insanlar görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında ihramlı hacı görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini ihramlı görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir