AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne oyası örmek

Kahve falında iğne oyası örmek

Kahve falında iğne oyası örmek büyük bir başarının elde edileceğine, elinin kolunun bağlanacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, layık olduklarına sahip olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında iğne oyası örmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Kahve falında iğne oyası örmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, o kişiye zararının dokunacağına yorulur.

Kahve falında oya örmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek sevap işleyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında iğne oyası yapmak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne oyası almak tövbelerinin karşılık bulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iğne oyası işlemek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında oya görmek para yatıracağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir