AnaSayfa / Genel / Kahve falında oya görmek

Kahve falında oya görmek

Kahve falında oya görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında oya gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya duygusal konularda sizi mutlu edecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında oya görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz oya görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne oyası almak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oya işlediğini görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyalı yemeni görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı çember görmek iç açıcı sözlere, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mekik oyası görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir