AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne kaybetmek

Kahve falında iğne kaybetmek

Kahve falında iğne kaybetmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iğne kaybetmek gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında toplu iğne kaybetmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere inanılır.

Kahve falında iğne kaybetmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yorgan iğnesi toplamak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yatakta iğne görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işarettir.

Kahve falında topuktan iğne çıkarmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işarettir.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir