AnaSayfa / Genel / Kahve falında iddia oynamak

Kahve falında iddia oynamak

Kahve falında iddia oynamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iddia oynamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında iddia oynamak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iddia kazanmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işarettir.

Kahve falında iddiayı kaybetmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iddiaya girmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iddia görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında iddia oynadığını görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisayarda oyun oynamak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, hep dinç ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir