AnaSayfa / Genel / Kahve falında iddia oynadığını görmek

Kahve falında iddia oynadığını görmek

Kahve falında iddia oynadığını görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iddia oynadığını gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında iddia oynadığını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında iddia kazanmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında iddia görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında iddia oynamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işarettir.

Kahve falında iddiaya girmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iddiayı kaybetmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpekle oynadığını görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının oynadığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir