AnaSayfa / Genel / Kahve falında iddia kazanmak

Kahve falında iddia kazanmak

Kahve falında iddia kazanmak kişinin adeta gençleşeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında iddia kazanmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Kahve falında iddia kazanmak elinin dara düşmeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iddia görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iddiaya girmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iddiayı kaybetmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iddia oynadığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında iddia oynamak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, küs arkadaşların barışacağına işarettir.

Kahve falında bilgi yarışmasını kazanmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kazanda su görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir