AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karpuz görmek

Kahve falında kırmızı karpuz görmek

Kahve falında kırmızı karpuz görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı karpuz gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Kahve falında kırmızı karpuz yemek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı karpuz görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz toplamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz ve kabak görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret eder.

Kahve falında denizin içinde karpuz görmek ticaretinin büyüyeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir