AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi beyaz karpuz görmek

Kahve falında içi beyaz karpuz görmek

Kahve falında içi beyaz karpuz görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işlerinin tutacağına, itibarını zedeleyeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi beyaz karpuz gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında içi beyaz karpuz görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz içi görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında içi kırmızı karpuz görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında içi boş karpuz görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz karpuz görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak büyük sorunların yaşanacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir