AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş diş görmek

Kahve falında içi boş diş görmek

Kahve falında içi boş diş görmek üzüntülerin sona ereceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Kahve falında içi boş diş gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Kahve falında içi boş diş görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına işarettir.

Kahve falında içi boş buzdolabı görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulur.

Kahve falında içi boş valiz görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında içi boş nar görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi boş dolap görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş akvaryum görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi boş silah görmek çok sorunlu günler geçireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında içi boş ceviz görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir