AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi boş silah görmek

Kahve falında içi boş silah görmek

Kahve falında içi boş silah görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, başına türlü belalar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında içi boş silah gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında içi boş silah görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş silah sıkmak gözyaşı dökeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında şarjörü boş silah görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında boş silah görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında içi boş tencere görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında içi boş cüzdan görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında içi boş dolap görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında içi boş karpuz görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir