AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç organların çıktığını görmek

Kahve falında iç organların çıktığını görmek

Kahve falında iç organların çıktığını görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında iç organların çıktığını gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında iç organların çıktığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan iç organları görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan iç organı görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında insan iç organlarını görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kendi iç organlarını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir