AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç organlar görmek

Kahve falında iç organlar görmek

Kahve falında iç organlar görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, canının sağ olacağına rivayet eder.

Kahve falında iç organlar gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında iç organ yemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin iç organlarını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında iç organları dışarıda görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında iç organlarının döküldüğünü görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında ölünün iç organlarını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç organlarının aldığını görmek yüzün güleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında iç organlar görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında iç organların çıktığını görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, helal rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir