AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak afiyette giden düzeninden olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, tadilat, taşınma veya ortam değişimi yeni başlangıçlar yapılmasına olanak tanıyabilir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı yıkamak varlık ve huzur sahibi olunacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak mutluluğunun daim olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında iç çamaşır yıkamak günahların af olacağına, kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırlarını yıkamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırını yıkamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında rengarenk iç çamaşırı görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir