AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma almak

Kahve falında hurma almak

Kahve falında hurma almak inancının eksileceğine, mutlu olacağınıza, öz güven kazanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında hurma almak gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında çekirdeksiz hurma yemek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında trabzon hurması toplamak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hac hurması görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek huzurlu ve sakin bir yaşama, mutluluğun aileye geri döneceğine inanılır.

Kahve falında misafire hurma ikram etmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında siyah hurma yemek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında cennet hurması yemek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir