AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak gördüyseniz:

  • Şimdiden tedbir alın.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında hurma ağacı ekmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında cennet hurması ağacı görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta hurma görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir