AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek

Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek

Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın hurda olduğunu gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında arabanın hurda olduğunu görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir hurdası görmek saygın biri olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hurda altın görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hurda bakır görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında hurda toplamak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında hurda araba görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, rızıksız kalacağına alamet eder.

Kahve falında hurda arabaya binmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hurda demir görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir