AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşimin ağladığını görmek

Kahve falında kardeşimin ağladığını görmek

Kahve falında kardeşimin ağladığını görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşimin ağladığını gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kardeş için ağlamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşin ağladığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ölümüne ağlamak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşe sarılıp ağlamak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Kahve falında kardeşe sarılıp ağlamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertlerinden arınacağına delalettir.

Kahve falında kardeşe ağlamak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşi için ağlamak parasının ve malının eksilmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin öldüğüne ağlamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir