Kahve falında hükümetin düştüğünü görmek

Kahve falında hükümetin düştüğünü görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayallerinin suya düşeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hükümetin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında hükümetin düştüğünü görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hükümet görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında hükümet konağı görmek işinde profesyonel kimse olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında hükümet binası görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına inanılır.

Kahve falında hükümet adamlarını görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında hükümet adamı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek düştüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir