AnaSayfa / Genel / Kahve falında hükümet binası görmek

Kahve falında hükümet binası görmek

Kahve falında hükümet binası görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kazancının günden güne azalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hükümet binası gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında hükümet binası görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında hükümet adamlarını görmek ev içinde mutluluğun artacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hükümet görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Kahve falında hükümet konağı görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hükümetin düştüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında hükümet adamı görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında binanın duvarlarının yıkıldığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir