AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandın birini görmek

Kahve falında hoşlandın birini görmek

Kahve falında hoşlandın birini görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, mal mülk kazanacağına, yanlış adımlar atacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandın birini gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın insanı görmek büyük atılımlar yapılacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişi görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın birine sarılmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım birini görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir