Kahve falında hoşlandığına sarılmak

Kahve falında hoşlandığına sarılmak sorunlarının çözüleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, umutlarının tazeleneceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığına sarılmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Kahve falında hoşlandığın kıza sarılmak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığına sarılmak geçim sıkıntısının biteceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın birine sarılmak uğranılan zararın paylaşılacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak kişinin gönlünü alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle sarılmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarılmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top