AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi kıskanmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskandırmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak yeni fırsatlar sunulacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskanmak işinin gücünün hep rast gideceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskanmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskandırmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, can derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir