AnaSayfa / Genel / Kahve falında holding sahibi olmak

Kahve falında holding sahibi olmak

Kahve falında holding sahibi olmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, hayatın pahalılaşmasına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında holding sahibi olmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında holding sahibi olmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında holding görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında bisiklet sahibi olmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında otel sahibi görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek fırını sahibi olmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek sahibi olmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında cami sahibi olmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında tır sahibi olmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir