AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami sahibi olmak

Kahve falında cami sahibi olmak

Kahve falında cami sahibi olmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami sahibi olmak gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Kahve falında cami sahibi olmak sorunların gittikçe artacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında aslan sahibi olmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe sahip olmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eczane sahibi olmak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ev sahibi olmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir ev sahibi olmak zor günlerin uzaklaşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir