AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş hızma görmek

Kahve falında gümüş hızma görmek

Kahve falında gümüş hızma görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş hızma gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında gümüş hızma görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında motorla hız yapmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hız yapan araba görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında hız yaptığını görmek günden güne sorunlarının artacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret eder.

Kahve falında burna hızma takmak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızırla konuşmak çok zor bir yoldan geçeceğine, kafa dinleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir