AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızlık yapmak

Kahve falında hırsızlık yapmak

Kahve falında hırsızlık yapmak çok büyük zorluklar atlatacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Kahve falında camide hırsızlık yapmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, giden birinin geri döneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla hırsızlık yapmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hırsızlık yapmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulur.

Kahve falında kendi evinde hırsızlık yapmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hırsızlık yapmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir