AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın hırsızı görmek

Kahve falında kadın hırsızı görmek

Kahve falında kadın hırsızı görmek işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında kadın hırsızı gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında kadın hırsızı yakalamak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın hırsızı görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında zorla hırsızlık yapmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında evine hırsızın girdiğini görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun hırsızlık yaptığını görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında birini hırsızlık yaparken yakalamak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Kahve falında çingenenin hırsızlık yaptığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir