AnaSayfa / Genel / Kahve falında hira dağını görmek

Kahve falında hira dağını görmek

Kahve falında hira dağını görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kendisini işine veremeyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında hira dağını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Kahve falında dağda yılan öldürmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve dağıttığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih dağıttığını görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında arafat dağına çıkmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında dağ evi görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların yıkıldığını görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ ve deniz görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında dağdan odun toplamak paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir