AnaSayfa / Genel / Kahve falında araç devrilmesi görmek

Kahve falında araç devrilmesi görmek

Kahve falında araç devrilmesi görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araç devrilmesi gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Kahve falında araç devrilmesi görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araç satın almak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan araca binmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, söylediklerinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araçla yolculuk yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında araca çarpmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasarlı araç görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araç almak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir