AnaSayfa / Genel / Kahve falında hikaye okumak

Kahve falında hikaye okumak

Kahve falında hikaye okumak zorluklarını aşmayı bileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sabit geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hikaye okumak gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında hikaye okumak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hikaye yazmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hikaye anlatmak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Kahve falında hikaye dinlemek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hikaye yazdığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tahiyyat okumak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran okuduğunu söylemek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cinlere dua okumak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir